Introducció

INTRODUCCIÓ
El caràcter genètic dels bessons depèn del tipus de població, o és aleatòria? És cert que existeix un tipus de comunicació característica entre bessons, o és un tòpic que se'ls associa? Quins factors intervenen en el naixement d’uns bessons? I per què les seves connexions emocionals són tan fortes i properes?
Pel que respecta a la bibliografia consultada, hem vist que el component genètic té molt a veure amb el físic. En la personalitat, i hem descobert que té una mica de component genètic però una altra part és per la situació ambiental. Si uns bessons han estat separats al néixer, quan siguin grans, notaran un gran buit per dins, i quan trobin al seu bessó, seran semblants físicament però els seus gustos també s’assemblaran molt.
Els objectius que es volen assolir al final del treball són els següents:
  • Valorar la importància quantitativa dels bessons en una població determinada.
  • Demostrar que la connexió entre uns bessons és única.
  • Determinar el factor genètic en el naixement de bessons.

HIPÒTESIS
Finalment, en relació amb les hipòtesis inicials proposades en aquest projecte són les següents:

  • Probabilísticament, la quantitat de bessons en una població és significativament menor. La sort és un factor científicament inexplicable, però que neixin bessons no és només qüestió de fortuna, hi ha una explicació més racional per aquest fet, la genètica hi té molt a veure.
  • La connexió emocional entre uns bessons és molt forta. Per exemple, en el cas de la comunicació, que consisteix en que els nens inventen paraules, expressions o gestos que només ells entenen. En petites quantitats no és important i és només un signe de complicitat d'una relació estreta entre tots dos.
  • Hi ha uns factors genètics presents a l’ADN que fan que neixin bessons. De totes maneres les freqüències al llarg del temps s’han mantingut constants al llarg del temps i no varia amb la raça, els antecedents familiars, l'edat de la mare, ni els tractaments hormonals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada